Skriv ut

Skapa PDF

Industrivägen 4, Sävedalen

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 689 - 689 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nära Sävedalens centrum, med utmärkta kommunikationer och lätt tillgänglighet finner ni denna optimala kombinationslokal med 153 kvm kontor och 536 kvm ljust lager. Kontorsdelen som är belägen på övre plan, anpassas efter hyresgästens önskemål och behov. Takhöjd 3-3,5 m. Markport för inlastning (2,5x3 m). Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 689 689

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Sävenäs industriområde med närhet till Allum köpcenter i Partille med ICA Maxi , systembolag, apotek och butiker. Det är endast 5 minuter in till Göteborgs centrum.

Närservice

Nära till Sävedalens centrum med service, lunchrestauranger och caféer. Nära även till Partille Centrum och Allum köpcenter med all tillgänglig service. I området finns flera lunchrestauranger, varav en är belägen i fastigheten.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E20. Buss 58 tar dig till Göteborgs centralstation på 17 minuter. Hållplatsen finns på 8 minuters promenad från fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Industrivägen 4
Sökhjälp