Skriv ut

Skapa PDF

Datavägen 6

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 220 - 220 m²
Karta

Information

Beskrivning

Mitt i expansiva Sisjön finns nu ett kombinerat lager med tillhörande kontor ledig för uthyrning. Lokalen lämpar sig för det lilla serviceföretaget som uppskattar en lastport. Här får hyresgästen nära till såväl service och handel som till kollektiva förbindelser. Dessutom är lokalen lättillgänglig för den bilburne med sin placering nära de stora trafiklederna. Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Utförande

Planlösning

Kombinerad.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 220 220

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen på Sisjö Handels- och industriområde med närhet till service och handel. Sisjö industriområde är under omvandling från industri till handelsområde med syfte att skapa en stadsmässig miljö med handel, kontor och service.

Närservice

Inom området och i närområdet finns tillgång till service såsom handel, vårdcentral, försäkringskassa och ett flertal serviceföretag som frisörer, restauranger och motionsanläggningar.

Kommunikationer

Sisjön ligger nära Göteborgs större trafikleder. Härifrån tar du dig snabbt till stadens södra, västra och centrala delar. Goda kommunikationer med buss 184 som tar dig till Frölunda Torg på 9 minuter och med buss 84 som tar dig till Marklandsgatan på 20 minuter.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Datavägen 6
Sökhjälp