ÄLVSJÖ

Favorit Dela

Årdalavägen 76

Butik/kontorslokal i markplan.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Tillträde enl. överenskommelse

 • Storlek:

  110 - 210 m²

 • Hyra:
Rumsindelad lokal med öppen del som i dagsläget drivs som butik, här finns även möjligheten att etablera kontor.
 • Total yta

  210 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 110 210

Omgivning

Omgivning/natur:

Intill gamla Huddingevägen i trivsamma Örby ligger denna fastighet belägen. Området omringas av bostäder och grönområden med direkt närhet ut på de större vägarna som tar dig snabbt och enkelt till de olika delarna i stan. Här finns ett antal pizzerior och restauranger samt matbutik.

Kommunikationer:

Bra kommunikationer till området, ca 10 minuters bussresa från Älvsjö station och ca 15 minuters bussresa fån Högdalen C. Dessutom trafikeras Örby av ett antal busslinjer såsom buss 161, 163 och 165 som bland annat tar dig till Liljeholmen.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

JL

Uthyrare

John Lindström

leads.stockholm@balder.se

08-5 VISA NR 08-50883802

Marknadsförs av Fastighets AB Balder
balder.se
Årdalavägen 76

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fler annonser från denna annonsör