Skriv ut

Skapa PDF

Norra Ågatan 40

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 430 - 430 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här erbjuds nu en flexibel lokal som passar utmärkt för både kontor och hälsovårdande verksamhet. Den generösa takhöjden bidrar till en luftig och ljus känsla. Lokalen har idag en stor öppen entré med receptionspentry som lämpar sig utmärkt som kundmottagning. Mitt i lokalen finns en öppen yta som passar utmärkt som utbildningssal eller öppet kontorslandskap. Dessutom har lokalen ett utmärkt skyltläge ut mot E6an. Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Utförande

Våningsplan

2

Planlösning

Flexibel.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 430 430

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Mölndal mellan E6/E20 och Göteborgsvägen, strax norr om Lackarebäcksmotet vilket möljliggör enkel access till de stora lederna kring Göteborg och Mölndal. Närhet till bra kommunikationer med buss och spårvagn. Kringliggande bebyggelse består främst av kontor, industri och handel.

Närservice

Nära till Mölndals centrum med service, lunchrestauranger och caféer. Nära även till Göteborgs centrum med all tillgänglig service. I området finns flera lunchrestauranger.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6/E20. Flera busslinjer trafikerar området och det är cirka 5 minuters promenad till spårvagnshållplats Lackarebäck.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Norra Ågatan 40
Sökhjälp