Skriv ut

Skapa PDF

Kråketorpsgatan 20

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 181 - 181 m²
Karta

Information

Beskrivning

I denna ljusa kontorsfastighet finns en ledig kontorslokal om 181 kvm ledig för uthyrning. Lokalen är belägen på plan 3 av totalt 6 våningar och här ges hyresgästen möjlighet att anpassa planlösning och materialval efter verksamhetens behov och önskemål. Med strategiskt läge med direkt närhet till motorleder väster, söder och norrut blir lokalen smidig att nå. Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Utförande

Våningsplan

3

Planlösning

Flexibel.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 181 181

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Åbro industriområde i Mölndal. Åbro industriområde ligger längs med E6, vilket bidrar till god tillgänglighet och bra exponering.

Närservice

Närhet till restaurang, friskvård, ICA nära och verksamheter.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6 och Västerleden. Flera busslinjer trafikerar området och det är cirka 10 minuters promenad till busshållplats.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Kråketorpsgatan 20
Sökhjälp