MÖLNDAL

Favorit Dela

Möbelgatan 4

Flexibla och rymliga småkontor.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Tillträde enl. överenskommelse

 • Storlek:

  8 - 30 m²

 • Hyra:
Med möjligheten till flexibla kontorsrum i flera olika storlekar passar det alla. Lätt att ta sig till fastigheten samt parkeringsplatser intill. Ett stenkast från Mölndals centrum och nära Göteborgs innerstad. Välkomna till Möbelgatan 4!
 • Total yta

  30 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 8 30

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fria parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten.

Närservice:

Nära till matbutik, bensinstation samt restaurang.

Kommunikationer:

Via E6/E20 och R40 tar man sig enkelt till Landvetter flygplats. Till Göteborgs centrum tar det ca 15 min med bil och till Mölndals innerstad ca 5 min. Med buss 755 och 761 åker man till Mölndals Resecentrum på 5 minuter där tågstation finns för pendeltrafik samt Öresundstrafiken.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

JB

Uthyrare

Jonas Bodvall

leads.goteborg@balder.se

031- VISA NR 031-839479

Marknadsförs av Fastighets AB Balder
balder.se
Möbelgatan 4

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fler annonser från denna annonsör