Malmö

Favorit Dela

Jägersrovägen 151

Modernt och mycket trevligt kontor om 390 kvm på Jägersro Center. Ljus lokal med mestadels öppen planlösning. Bra med parkering.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    390 m²

  • Hyra:
På Jägersro center , på 2:a våningen, finns ett mycket fint och modernt kontor om 390 kvm. Lokalen är välplanerad och trevlig med mestadels öppen planlösning. Här finns även tysta rum, konferensrum och kontorsrum. Fint skick med uppdaterade ytskikt och pentry. Jägersro Center erbjuder ett stort utbud av såväl service som handel. Gott om parkering i direkt anslutning. Busshållplats utanför fastigheten. Läget är mycket strategiskt då du snabbt når såväl yttre som inre ringvägen/E65. Detta kontor måste ses, så tveka inte att höra av er om ni söker modernt och fint kontor ii Jägersro.
  • Total yta

    390 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hästdroskan 1


Teknisk information

Hiss:

Ja


Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Marie Willstrand

Uthyrare

Marie Willstrand

marie.willstrand@cbre.com

072- VISA NR 072-160 73 56

072- VISA NR 072-160 73 56

Marknadsförs av CBRE
Nordenskiöldsgatan 24
21119 Malmö
cbre.se
Jägersrovägen 151