Skriv ut

Skapa PDF

Tellusborgsvägen 67, Hägersten

hägersten

Studio, kontor, ateljé eller lager. Lokal med industrikarraktär och högt i tak!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 220 m²
Tillträde: efter överenskommelse
Karta

Information

Utförande

Våningsplan

3 av 3

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Högst upp i fastigheten med högt i tak och industrikaraktär finns nu en ledig lokal! Lokalen har flera användningsområden. Lokalen har nymålade väggar, tak samt golv samt ny armatur inom kort! Bra inlastningsmöjligheter via lasthiss direkt upp till lokalen. Tidigare har den används som fotostudio samt för reklamfilmsinspelning. Lokalen består av en stor öppen yta med högt i tak. Fönster finns längs med ena sidan Här har man möjligheter att anpassa och göra i ordning helt utefter eget behov och önskemål. Gott om stammar och rör för en wc samt pentry. Ca 3, 3 m i takhöjd.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ventilation

Mekanisk

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 220

Omgivning

Omgivning/natur

Om man besöker Midsommarkransen/Telefonplan idag möts man av folkliv, sprudlande energi och en spännande atmosfär. Här händer alltid något, en väl komponerad mix av närhet till city, goda kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Det är det som idag ger området dess karaktär och attraktivitet. Utöver planeras en spännande fastighet med namn Tellus Tower att byggas. Tellus Tower kommer att bli en av Stockholms mest spännande landmärken. Förutom bostäder kommer Tellus Tower och dess närliggande hus och anläggningar att erbjuda shoppingmöjligheter, restauranger, caféer, skybar, förskola, studios och en offentligplats, Stockholm Creative District

Företag i närheten

Puls&Träning, DDB Film, Systemtext, Mäklarhuset, Vinkällan, Stockholm Byggkoncept, A3 Mobile, Cask Sweden, Rotpartner m.m.

Parkeringsmöjligheter/garage

På gården finns en stor parkeringsplats. Betalning sker per timma eller per månad. Per månad kostar det 850kr och parkering sker då på ledig parkeringsplats.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Midsommarkransen och Telefonplan ligger på bekvämt promenadavstånd. Även ett flertal bussar stannar i närheten av lokalen. För den bilburna är tillgängligheten till E4 väldigt god

Dokument

Tellusborgsvägen 67
Sökhjälp