Skriv ut

Skapa PDF

Tellusborgsvägen 67 B, Hägersten

hägersten

Fin lokal högst upp, högt i tak bör ses! Närhet till både t-bana och E4.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 198 - 422 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Våningsplan

3 av 3

Planlösning

Kontorslokal om 224kvm i bra skick högst upp i fastigheten! Lokalen har en härlig rymd tack vare en väl tilltagen takhöjd i delar av lokalen samt fönster i två väderstreck. Idag nyttjas lokalen som kombinerat kontor/lager och showroom! Då fastigheten har en lasthiss skulle lokalen med fördel kunna användas som kombinerat kontor med mindre lager/förråd. Ytan fördelas på en öppen planlösning med gott om plats, i dagsläget 16 kontorsplaster. Utöver finns ett mötesrum med plats för 6-8 samt ett mindre med plats för 3-4 personer En större yta som lämpar sig som konferensrum, utbildningsrum eller lounge/sällskapsyta ligger en trappa upp på ett entresolplan. Köket går i vitt och är i dagsläget integrerat med övriga lokalen. Övrig yta består av två wc samt städ/förråd. Lokalen kan slås ihop med intilliggande lokal som är 198kvm för att få större. Väggarna är vita och på golvet ligger parkett. Fastigheten håller hög teknisk standard med god ventilation och möjlighet till kyla Fiber finns till fastigheten 700kr/mån.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 198 422

Omgivning

Omgivning/natur

Om man besöker Midsommarkransen/Telefonplan idag möts man av folkliv, sprudlande energi och en spännande atmosfär. Här händer alltid något, en väl komponerad mix av närhet till city, goda kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Det är det som idag ger området dess karaktär och attraktivitet. Utöver planeras en spännande fastighet med namn Tellus Tower att byggas. Tellus Tower kommer att bli en av Stockholms mest spännande landmärken. Förutom bostäder kommer Tellus Tower och dess närliggande hus och anläggningar att erbjuda shoppingmöjligheter, restauranger, caféer, skybar, förskola, studios och en offentligplats, Stockholm Creative District

Företag i närheten

Puls&Träning, DDB Film, Systemtext, Mäklarhuset, Spocks Family, Vinkällan, Joel Junsjö, A3 Mobile, Cask Sweden, Svenska Fotbollsakademin m.m.

Parkeringsmöjligheter/garage

På gården invid fastigheten finns en stor parkeringsplats. Betalning sker per timma eller per månad. Per månad kostar det 900kr och parkering sker då på ledig parkeringsplats. Gott om parkering längs med gatorna till taxa 4.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Midsommarkransen och Telefonplan ligger på bekvämt promenadavstånd. Även ett flertal bussar stannar i närheten av lokalen. För den bilburna är tillgängligheten till E4 väldigt god

Tellusborgsvägen 67 B
Sökhjälp