Skriv ut

Skapa PDF

Kungsgatan 29, City

stockholm

En kontorslokal i toppskick på bästa adress!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 41 m²
Tillträde: Omgående elller enligt ök
Karta

Information

Beskrivning

Huset färdigställdes år 1928 och renoverades år 1989.

Utförande

Byggår

1928

Renoveringsår

1989

Våningsplan

9

Planlösning

Lokalytan utgörs av ett stort öppet rum med ett nytt pentry längst in. Här finns även ett förråd samt en rymlig wc med nytt porslin, vitmålade väggar och grått klinkergolv. Fastigheten har två entrémöjligheter. Huvudentrén är Kungsgatan 29 och härifrån finns en personhiss. Det är även möjligt att använda entrén vid Oxtorget 4 med bättre lastmöjligheter för en smidig inflyttning. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft. Bredband: Fiber finns indraget i lokalen via Open Universe.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 41

Omgivning

Omgivning/natur

Hötorgets livliga torghandel åt ena hållet och Stureplan åt det andra. Läget kan knappast bli bättre.

Parkeringsmöjligheter/garage

Goda parkeringsmöjligheter i intilliggande p-garage i exempelvis Oxtorgsgaraget, Hötorgsgaraget och David Bagares Garage.

Närservice

Adressen säger allt! Här finns all service som kan önskas. Inom kort gångavstånd finns ett stort utbud av restauranger och caféer. Det är nära till apotek, systembolag, gallerior samt butiker med alla tänkbara shoppingmöjligheter längs efter Kungsgatan.

Kommunikationer

Det kommunikativa läget är svårslaget. med kort gångavstånd till t-banestationerna Hötorget, Östermalms Torg och T-centralen. En mängd busslinjer trafikerar närområdet och 1:ans buss passerar strax utanför porten. Det är även gångavstånd till Stockholms Centralstation som är Stockholms största och viktigaste kommunikativa knutpunkt. Här avgår samtliga t-banelinjer, fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt även Arlanda Express.

Övrig information

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt.

Kungsgatan 29
Sökhjälp