Skriv ut

Skapa PDF

Ahrenbergsgatan 4G, Munkebäck

göteborg

Bostadsrättslokal. Här finner du en renoverad stor lokal i bostadsutförande med tre toaletter, bastu och stort snyggt kök samt även egen ingång. Denna.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Pris: 3 500 000 kr
Hyra: 323 kr/m²/år
Storlek: 105 m²
Karta

Information

Beskrivning

Bostadsrättslokal. Här finner du en renoverad stor lokal i bostadsutförande med tre toaletter, bastu och stort snyggt kök samt även egen ingång. Denna bostadsrätt är registrerad som lokal och därmed inte tillåten att skriva sig i utan till för juridiska personer och är perfekt för dig som kanske har anställda och behöver övernattningslägenhet med låg avgift. Kommunikationerna i området är mycket bra och du har nära till buss, spårvagn och pendeltåg som tar dig till centrala staden på ungefär en kvart. Du som tar bilen kommer snabbt ut på E20 vid Munkebäcksmotet. På gång- och cykelavstånd hägrar storslagen natur och stillhet vid Härlanda Tjärn, Skatås och Delsjöns vidsträckta naturreservat med badsjöar, motionsspår och strövområden.

Planlösning

Utförande

Byggår

1950

Renoveringsår

2010

Antal rum

3

Teknisk information

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 105 323

Ekonomi

Pris

3 500 000 kr

Hyra

323 kr/m²/år

I hyran ingår

Värme, skatt

Övrig information

Övrigt

Lokalen är registrerad i föreningen som 42 kvm area och 64 kvm biarea. Bostadsrättslokal vilket innebär att man inte kan skriva sig här.

Dokument

Ahrenbergsgatan 4G
Sökhjälp