Skriv ut

Skapa PDF

Lindetorpsvägen 11

johanneshov

Kontor med tvätthall.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 316 m²

Information

Beskrivning

Välkommen till denna lokal med kontor och tvätthall. Planlösningen i kontorsdelen består av två konferensrum som kan anpassas till ett öppet kontorslandskap om så önskas. De två förråden ger goda förvaringsmöjligheter. Kontorets ljusa ytskikt skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna. De två entréerna möjliggör för en intern och en extern del. Tvätthallen har en bred port som möjliggör för större fordon att köra in. Intill tvätthallen finns en lagerdel för goda förvaringsmöjligheter. På den tillhörande terrassen kan ni avnjuta en god lunch eller en kopp kaffe med kollegorna. I byggnaden mitt emot hittar ni restaurang Cicada. Här serveras varje dag en härlig lunchbuffé.

Planlösning

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 316

Omgivning

Omgivning/natur

Lindetorp är ett område strategisk placerat med närhet till grönskande villaområden, Globens shopping samt utomordentliga kommunikationsknutpunkter. Till Globen som erbjuder det mesta inom service är det ca fem minuters promenad. Unikt för området är dessutom Tele 2 Arena. Nedre plan i arenan går under namnet ”Tolv Stockholm” som är ett mat- och nöjeskoncept. I Lindetorp kan du dessutom finna service såsom biltvätt, bilverkstad, lunchrestaurang med cateringmöjlighet och smörgåsbutik. En WorkOut-yta har tillskapats vid fastigheten för att kunna sitta ute och njuta av solen samtidigt som man arbetar eller tar en fika med sina kollegor eller övriga hyresgäster i fastigheten.

Parkeringsmöjligheter/garage

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad kontakta Q-park på telefonnummer 0771-96 90 00 som ansvarar för hela parkeringslösningen. Det finns även tillgång till både varm-och kallgarage vid fastigheten.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbana är Globen som ligger på ca fem minuters promenad. Även Gullmarsplan ligger nära, med ca tio minuters promenadavstånd. Tvärbanan passerar området och har stationen Linde med endast två minuter från fastigheten. För dig som hellre tar bilen finns det också flera smidiga vägar tack vare närheten till stora genomfarts- och kringleder som t ex södra länken samt E4/E20. Gott om parkering finns i området och platser kan hyras direkt av Q-Park.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten har anor sedan början av 1900-talet, då livsmedelsverksamheter präglade området. Idag består fastigheten av olika byggnader av olika storlek och karaktär. Här finns kontor och en mindre del lager.

Lindetorpsvägen 11
Sökhjälp