Skriv ut

Skapa PDF

Lindetorpsvägen 11

lindetorp

Kontor med eget varmgarage.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 800 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till denna lokal med kontor, omklädningsrum, och varmgarage. Planlösningen i kontorsdelen består av rumsindelade kontor. Med de två entreérna ges möjlighet för en intern del och en extern del. Kontoret har ett förråd som ger goda förvaringsmöjligheter. De ljusa ytskikten skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna. På den tillhörande terrassen kan ni avnjuta en god lunch eller en kopp kaffe med kollegorna. I byggnaden mitt emot hittar ni restaurang Cicada. Här serveras varje dag en härlig lunchbuffé. Det finns två omklädningsrum, ett för herrar och ett för damer. Gemensamt för de båda omklädningsrummen finns en bastu som erbjuder avkoppling. Varmgaraget med plats för 14 parkeringsplatser har två stora portar och två förråd för förvaring. Hit kan ni som hyresgäst få en helt egen access. Lokalen har tillgång till markinlastning och lastkaj för smidiga leveranser.

Planlösning

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 800

Omgivning

Omgivning/natur

Lindetorp är ett område strategisk placerat med närhet till grönskande villaområden, Globens shopping samt utomordentliga kommunikationsknutpunkter. Till Globen som erbjuder det mesta inom service är det ca fem minuters promenad. Unikt för området är dessutom Tele 2 Arena. Nedre plan i arenan går under namnet ”Tolv Stockholm” som är ett mat- och nöjeskoncept. I Lindetorp kan du dessutom finna service såsom biltvätt, bilverkstad, lunchrestaurang med cateringmöjlighet och smörgåsbutik. En WorkOut-yta har tillskapats vid fastigheten för att kunna sitta ute och njuta av solen samtidigt som man arbetar eller tar en fika med sina kollegor eller övriga hyresgäster i fastigheten.

Parkeringsmöjligheter/garage

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad kontakta Q-park på telefonnummer 0771-96 90 00 som ansvarar för hela parkeringslösningen. Det finns även tillgång till både varm-och kallgarage vid fastigheten.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbana är Globen som ligger på ca fem minuters promenad. Även Gullmarsplan ligger nära, med ca tio minuters promenadavstånd. Tvärbanan passerar området och har stationen Linde med endast två minuter från fastigheten. För dig som hellre tar bilen finns det också flera smidiga vägar tack vare närheten till stora genomfarts- och kringleder som t ex södra länken samt E4/E20. Gott om parkering finns i området och platser kan hyras direkt av Q-Park.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten har anor sedan början av 1900-talet, då livsmedelsverksamheter präglade området. Idag består fastigheten av olika byggnader av olika storlek och karaktär. Här finns kontor och en mindre del lager.

Lindetorpsvägen 11
Sökhjälp