Alvik | Bromma

Favorit Dela

Gustavslundsvägen 147

Tillfälle att hyra fristående kontorslokal med ett fantastiskt läge vid Alviks Strand, perfekt för dig som söker ett kontor utöver det vanliga!

Beskrivning

Välkommen till ''chaufförsvillan''; ett riktigt coolt kontor med fantastiskt läge invid Mälaren. Lokalen ligger på en klippavsats med en fin utsikt över sjön. Det är en trappa upp om ca 30 steg upp till huset ifrån Gustavlundsvägen invid Mälarens strand. Kontrakt kan skrivas på 3-4 år och utan besittningsskydd. Månadshyra inkl. el och fastighetsskatt: 13.000:- exkl. moms P-platser finns att hyra i närliggande garage. Även goda parkeringmöjligheter utomhus. Q-park mot avgift. T-bana, spårvagn och bussar finns belägna på bekvämt promenadavstånd. Hotell i närheten - perfekt för bolaget som har inresande kunder på besök! Varmt välkommen att höra av er för mer information och/eller en personlig visning!
  • Total yta

    40 m2


Utförande

Byggår:

1930

Renoveringsår:

2019

Planlösning:

Ett större kontorsrum om ca 20 kvm med tillhörande pentry och hall samt wc.


Omgivning

Närservice:

Ett stort utbud av lunchrestauranger, affärer, flera träningsanläggningar och mysiga caféer.

Kommunikationer:

Nära till tunnelbanans gröna linje samt flertalet busslinjer. Stockholm City nås på 12 minuter med tunnelbanan och med bil cirka 10 minuter. Mellan Nockebybron och Alvik tar du dig också med Nockebybanan. Även tvärbanan som tar dig till Solna Station och Sickla är belägen i Alvik. Närheten till påfarten för Essingeleden och E4:an är också värd att nämnas.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Johnny Korhonen

Uthyrare

Johnny Korhonen

jk@kwpa.se

070- VISA NR 070-727 49 47

Marknadsförs av Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA
kwpa.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Gustavslundsvägen 147

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag samt fastighetsägare med hyresavtal till kontor, butiker, lager, industrier och utför även värderingar av lokal/ fastigheter. Vi samarbetar med både stora och små aktörer på marknaden.

Fler annonser från denna annonsör