Norrmalm | Stockholm

Favorit Dela

Vegagatan 4

Möjlighet att vara med och påverka utformningen av lokalen.

Beskrivning

Möjlighet att vara med och påverka utformningen av lokalen. Det är en tidigare förskola som nu byggs om till kontor. Lokalen har ett utmärkt läge endast något kvarter från Odenplan och dess kommunikationer och service. Tillgång till stor innergård.
  • Total yta

    183 m2


Utförande

Planlösning:

Mestadels öppen planlösning.


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i stadsdelen Norrmalm som utgör Stockholm stads mest arbetsplatsrika stadsdelsområde med närhet till City, Hötorget, Stureplan och Odenplan. Trots det centrala läget finns det gott om grönområden i närheten som bl a Observatorielunden.

Närservice:

All tänkbar service finns tillgänglig i närområdet. Här finns många trevliga restauranger såsom populära Flippin Burgers och Tranan. Ett flertal butiker finns precis runt hörnet.

Kommunikationer:

Tunnelbanestationerna Odenplan och Rådmansgatan ligger endast några minuter bort. Odenplan är en viktig knutpunkt för resenärer i Stockholms kollektivtrafik med tunnelbana samt bussar. Idag når du Centralen med tunnelbanas gröna linje på fem minuter. Flertal bussar trafikerar området, du når enkelt bl.a. Stureplan, Kungsholmen, Södermalm och Solna. Med bil tar du dig lätt till E4 och E20.


Övrig information

Övrigt:

Ej förskola/skola.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

KK

Komfast

info@komfast.se

08-6 VISA NR 08-678 04 00

Marknadsförs av Komfast AB
komfast.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Vegagatan 4