Skriv ut

Skapa PDF

Vegagatan 4, Norrmalm

stockholm

Möjlighet att vara med och påverka utformningen av lokalen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 183 m²
Karta

Information

Beskrivning

Möjlighet att vara med och påverka utformningen av lokalen. Det är en tidigare förskola som nu byggs om till kontor. Lokalen har ett utmärkt läge endast något kvarter från Odenplan och dess kommunikationer och service. Tillgång till stor innergård.

Utförande

Planlösning

Mestadels öppen planlösning.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 183

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i stadsdelen Norrmalm som utgör Stockholm stads mest arbetsplatsrika stadsdelsområde med närhet till City, Hötorget, Stureplan och Odenplan. Trots det centrala läget finns det gott om grönområden i närheten som bl a Observatorielunden.

Närservice

All tänkbar service finns tillgänglig i närområdet. Här finns många trevliga restauranger såsom populära Flippin Burgers och Tranan. Ett flertal butiker finns precis runt hörnet.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Odenplan och Rådmansgatan ligger endast några minuter bort. Odenplan är en viktig knutpunkt för resenärer i Stockholms kollektivtrafik med tunnelbana samt bussar. Idag når du Centralen med tunnelbanas gröna linje på fem minuter. Flertal bussar trafikerar området, du når enkelt bl.a. Stureplan, Kungsholmen, Södermalm och Solna. Med bil tar du dig lätt till E4 och E20.

Övrig information

Övrigt

Ej förskola/skola.

Vegagatan 4
Sökhjälp