Skriv ut

Skapa PDF

Västra Järnvägsgatan 3, City

stockholm

Välkommen till ett trevligt kontorshotell mitt i Stockholms puls! Välkommen på visning!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Hyra: från 11’950 SEK/månad.
Storlek: 1 - 100 m²
Karta

Information

Beskrivning

CONVENDUM möter upp det nya behovet av aktivitetsbaserade arbetssätt genom att utveckla och etablera moderna coworking spaces i bästa affärsläge. Medlemskapet ger tillgång till samtliga coworking spaces dygnet runt och möjlighet till samverkan med andra medlemsföretag. Våra coworking spaces är utrustade med den senaste tekniken samt en hög design- och servicenivå. All kringservice ingår. På våning 8 och 9 på Västra Järnvägsgatan 3 i centrala Stockholm hittar ni detta fina kontorshotell. Ett modernt coworking space med flexibla kontorslösningar i en personlig miljö där kunskaper och erfarenheter dagligen möts. I direkt anslutning till Centralstationen med goda kommunikationsmöjligheter i mitten av Stockholm city samt ett stort antal restauranger och butiker. Convendum är en mötes- och kommunikationsplattform där företag kan växa och utvecklas genom samverkan och kunskapsutbyte. Vårt fokus är att få våra medlemmar att lyckas med sin verksamhet, genom en hög service i effektiva miljöer. Som medlem på Convendum har du tillgång till concierge, café, deli, restaurang, gym, trådbunden och trådlös uppkoppling samt frukost alla dagar. Välkommen på visning!

Utförande

Våningsplan

9

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 100

Ekonomi

Hyra

från 11’950 SEK/månad.

I hyran ingår

Värme, el

Omgivning

Omgivning/natur

Direkt närhet till Stockholms bästa utbud av service, restauranger och shopping.

Närservice

Direkt närhet till Stockholms bästa utbud av service, restauranger och shopping. Joe & Juice samt Espresso House i bottenplan. MOOD Stockholm i huset intill.

Kommunikationer

Tunnelbana T-Centralen, Kungsträdgården och Östermalmstorg. Ett flertal busslinjer finns i området samt spårvagn till Djurgården

Övrig information

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

3D-visning

Västra Järnvägsgatan 3
Sökhjälp