Skriv ut

Skapa PDF

Västertorpsvägen 135, Hägersten

hägersten

Intresserad av kontorshotell i Mälarhöjden? Välkommen på visning!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 1 - 20 m²
Karta

Information

Beskrivning

Perfekt för er som funderar på att flytta från hemmakontoret till ett kontor i en professionell och modern miljö med all tänkbar service. Enkelt, personligt, flexibelt! Fastigheten är tidigare känd som ”Comviq-huset”, men har nu genomgått en totalrenovering och standardhöjning, och heter nu Sthlm Sydväst. I Kontorspaketet ingår alltid: - Reception med kund- och paket/posthantering - Företagsadress samt företagsskylt vid entrén och rummet - Internetuppkoppling 1000 Mbit via fiber - Konferensrum/mötesrum, bokning görs via quickoffice.se - El, värme, fastighetsskatt. - Kontorsmöbler - Kaffe - Utskrifter och kopiering i sv/v och färg -Städning Välkommen på visning!

Utförande

Renoveringsår

2017

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 20

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns gott om gratis parkeringsplatser men vill du hellre ställa din bil i garage finns platser att hyra.

Kommunikationer

Bra kommunikationer via tunnelbanans röda linjer 13 och 14. Cirka 8 min promenad till Västertorps station, 10 minuter till Mälarhöjden och till Fruängen ca 15 min. Buss 163 som går mellan Bredäng och Kärrtorp med hållplats utanför fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Västertorpsvägen 135
Sökhjälp