Skriv ut

Skapa PDF

Hälsingegatan 49, Vasastan

stockholm

Kontorshotellet för dig som vill nätverka, hålla nere kostnaderna och bidra till en skön gemenskap! Scrolla ned för 3D-visning!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 5 - 2 500 m²
Karta

Information

Beskrivning

Letar du efter kontorsplats i en kreativ miljö? Just nu har du möjlighet att hyra arbetsplats i en av Stockholms mest unika kontorslandskap. Här kan man hyra allt från en arbetsplats och mindre kontorsrum till större kontorslokaler. Förutom din kontorsplats ingår bl.a. reception, wifi, utskrifter, kaffe, vänner, gym, frukostbuffé, postadress, posthantering, konferensrum m.m. Har ni frågor hör av er idag så bokar vi en visning! Välkomna!

Utförande

Byggår

1928

Renoveringsår

2017

Våningsplan

4 av 6

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Beroende på vilken medlemskap man väljer; Rum, Mobil, Fast & Lounge.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ventilation

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 5 2 500

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Möjlighet till garageplats

Närservice

Lidl m.m

Kommunikationer

T-bana S:t Eriksplan ca. 7 min promenad Pendel uppgång Odenplan Stockholm Buss 2, 3, 4, 73, 57, 79

Övrig information

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

3D-visning

Hälsingegatan 49
Sökhjälp