Skriv ut

Skapa PDF

Adolfsbergsvägen 31, Bromma

bromma

Vill ni bli granne med Bromma Blocks och Bromma Handel? Välkommen på visning!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 1 - 20 m²
Karta

Information

Beskrivning

På kontorshotellet i Bromma hittar ni kontorsrum för upp till 10-15 personer med mötesrum upp till 10 personer! Perfekt för er som funderar på att flytta från hemmakontoret till ett kontor i en professionell och modern miljö med all tänkbar service. Enkelt, personligt, flexibelt! I Kontorspaketet ingår alltid: - Reception med kund- och paket/posthantering - Företagsadress samt företagsskylt vid entrén och rummet - Internetuppkoppling 1000 Mbit via fiber - Konferensrum/mötesrum, bokning görs via quickoffice.se - El, värme, fastighetsskatt. - Kontorsmöbler - Kaffe - Utskrifter och kopiering i sv/v och färg -Städning Välkommen på visning!

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 20

Omgivning

Omgivning/natur

Mariehäll är en av Stockholm kommuns största arbetsplatser med ca 1100 företag, gränsar till Sundbyberg och är vackert beläget vid Bällstaån.

Parkeringsmöjligheter/garage

Q-Park

Kommunikationer

Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt på gångavstånd erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar.

Övrig information

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Adolfsbergsvägen 31
Sökhjälp