Skriv ut

Skapa PDF

Vikdalsgränd 10, Nacka

nacka strand

Kontorshotell med lediga rum för 2-3 personer. Scrolla ned för 3D-visning!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 10 - 15 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ljust och multifunktionellt med alla tänkbara faciliteter . Kontoret har tillgång till kök med lounge och stort konferensrum med senaste tekniken. Parkeringsplatser och laddningsstationer till din el bil.

Utförande

Byggår

1991

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 15

Ekonomi

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Fastigheterna har ca 40 utomhusparkeringar 23 under tak. Dessutom kan du parkera längs gatan mot en avgift.

Närservice

Mc Donalds, Restaurang J i Nacka strand och Nacka Forum ligger bl.a. Melanders, Asian Delicius, Joe & The juice, Sushi och O´Learys för att bara nämna några.

Kommunikationer

Direktaccess till väg 222 och flertalet bussar med bussfil till Slussen. Bussen går till och från Vikdalsvägen eller Nacka Trafikplats, därefter tar det ca 3 minuter att promenera till fastigheterna. Ett mycket trevligt alternativ till buss och bil är SL s nya kollektivtrafik Sjövägen, som tar dig genom Stockholms farvatten. Från Nacka strand kommer du snabbt och smidigt in till Östermalm och Nybroviken.

Övrig information

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Vikdalsgränd 10
Sökhjälp