Skriv ut

Skapa PDF

Svärdvägen 21, Danderyd

danderyd

Här hittar ni kontorsrum i fräscha nyrenoverade kontorshotellet i Danderyd! Välkommen på visning!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 5 - 100 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här hittar ni kontorsrum i fräscha nyrenoverade kontorshotellet i Danderyd i en professionell och modern miljö med all tänkbar service. Perfekt för er som funderar på att flytta från hemmakontoret till ett kontor i en professionell och modern miljö med all tänkbar service. Enkelt, personligt, flexibelt! I Kontorspaketet ingår alltid: - Reception med kund- och paket/posthantering - Företagsadress samt företagsskylt vid entrén och rummet - Internetuppkoppling 1000 Mbit via fiber - Konferensrum/mötesrum, bokning görs via quickoffice.se - El, värme, fastighetsskatt. - Kontorsmöbler - Kaffe - Utskrifter och kopiering i sv/v och färg -Städning Välkommen på visning!

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 5 100

Omgivning

Omgivning/natur

Danderyd är perfekt för dig som bor norr om Stockholm. Du når Stockholms innerstad inom en kvart samtidigt som du har närhet till naturen, Danderyds golfbana och vattnet. Två minuters promenad till nya Danderyds Centrum där du hittar med butiker, restauranger och de kommunala färdmedlen.

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns parkering i garage eller utomhus utanför entrén.

Närservice

En bemannad reception som tar hand om hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt. I huset finns en mycket uppskattad lunchrestaurang.

Kommunikationer

Bra förbindelser med tunnelbana eller buss till/från Mörby Centrum. Tunnelbana till Stockholm Central tar 15 min.

Övrig information

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Svärdvägen 21
Sökhjälp