Skriv ut

Skapa PDF

Tallbacksgatan 11, Rosersberg

rosersberg

Nyrenoverat kontor med tillgång till lager belägen i det expansiva lager- och logistikområdet! Scrolla ned för 3D-visning!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 1 000 kr/m²/år
Storlek: 223 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nyrenoverat kontor på 223 kvm med tillgång till lager belägen i det expansiva lager- och logistikområdet. Lokalen har tre stora rum med fönster längst med fasaden och en större yta som sträcker sig längst med sidan med pentry. Vid behov av större pentry kan det diskuteras med fastighetsägare. Finns även stor toalett med dusch. Mekanisk ventilation, kyla, ingen hiss men med möjlighet till att lasta in gods med gaffeltruck. Två p-platser ingår.

Utförande

Våningsplan

2 av 2

Antal rum

anpassningsbart

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 223

Ekonomi

Hyra

1 000 kr/m²/år

I hyran ingår

Värme, el

Omgivning

Omgivning/natur

Vacker natur med öppet landskap och skogsmark.

Företag i närheten

ABT, Baxter Medical, Catepillar, Combisafe, DHL, Dustin, Ericsson, IL Recycling, Lidl centrallager, Linde truckar, PostNord, Nokian Tyres, Sortera, Sweroc, och Rikskombiterminalen.

Parkeringsmöjligheter/garage

2 p- platser ingår, utöver dessa 500:-/månad

Närservice

Restauranger, bensin, hotel

Kommunikationer

Denna fastighet ligger med ett optimalt logistikläge utmed E4:an. Den efterlängtade direktavfarten till och från E4:an är nu dessutom klar och gör området än mer attraktivt med enkel åtkomst. Pendeltågstation ligger inom promenadavstånd och flera bussar trafikerar området.

Skyltläge

Ja

3D-visning

Tallbacksgatan 11
Sökhjälp