Skriv ut

Skapa PDF

Tallbacksgatan 11, Rosersberg

rosersberg

Är du i behov av mycket lagringsutrymme? Vi erbjuder en lager lokal med fyra våningar av lager ställage/pallställ. Scrolla ned för 3D-visning!

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Hyra: För varje fack i stallaget 30.000 kr/år och 1.200 kr m2
Storlek: 100 - 300 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lager lokal med fyra våningar av näthyllplan/trådhyllplan. Trådhyllplan lämpar sig för förvaring av mindre kartonger på plocknivå, lagring av pallar av icke-standardstorlek. Vid ingången till höger (se planritning) kan fastighetsägaren tänka sig bygga kontor. Bestäm själv hur mycket du behöver lagra! Vi har utrymme! Välkommen på visning!

Utförande

Våningsplan

1 av 3

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Lager lokal med fyra våningar av näthyllplan/trådhyllplan. Trådhyllplan lämpar sig för förvaring av mindre kartonger på plocknivå, lagring av pallar av icke-standardstorlek.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 100 300

Ekonomi

Hyra

För varje fack i stallaget 30.000 kr/år och 1.200 kr m2

Omgivning

Omgivning/natur

Vacker natur med öppet landskap och skogsmark.

Företag i närheten

ABT, Baxter Medical, Catepillar, Combisafe, DHL, Dustin, Ericsson, IL Recycling, Lidl centrallager, Linde truckar, PostNord, Nokian Tyres, Sortera, Sweroc, och Rikskombiterminalen.

Närservice

Restauranger, bensin, hotel

Kommunikationer

Denna fastighet ligger med ett optimalt logistikläge utmed E4:an. Den efterlängtade direktavfarten till och från E4:an är nu dessutom klar och gör området än mer attraktivt med enkel åtkomst. Pendeltågstation ligger inom promenadavstånd och flera bussar trafikerar området.

Dokument

Filmer

Tallbacksgatan 11, Rosersberg

3D-visning

Tallbacksgatan 11
Sökhjälp