Skriv ut

Skapa PDF

Kocks Väg 6, Nyköping

nyköping

Nyproducerade industrilokaler uthyres, Hemgårdens Industriområde.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 208 - 208 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu byggs 20 nya lokaler i Hemgårdens industriområde i Nyköping med bra läge mot E4an och en detaljplan som tillåter industri, lager/logistik, kontor och handel. Lokalerna kommer vara i två plan med både lager-/verksamhetsdel med inkörningsport 4 x 4,5 m, spolränna på plan 1. Plan 2 är avsett för kontorsdel, kök och WC som nås via en invändig trappa från entréplan. Lokaler kommer vara förberedda med WC/dusch, pentry. Lokalerna är ca 208 kvm. El och värmen kommer debiteras individuellt till självkostnadspris för hyresgästen. Möjlighet finns att slå ihop flera lokaler om större utrymme skulle behövas samt att själv anpassa lokalen efter behov. För diskussion kring övrig yta, uppställning samt parkering ta kontakt med ansvarig för objektet.

Utförande

Planlösning

Anpassningsbart med möjlighet att slå ihop fler lokaler.

Teknisk information

Lokalen kan nås via

Området är beläget ca 2 km väster om Nyköping stadskärna. Det avgränsas i öster av E4, i söder och väster av Idbäcken och öppen jordbruksmark och i norr av järnvägsområdet för Södra stambanan och Stålbanan mellan Grängesberg och Oxelösund.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 208 208

Omgivning

Företag i närheten

Proauto, Bilcenter, Wedholms, Biloteket, Rehns Byggvaruhandel, Rejmes lastvagnar m.m.

Kommunikationer

Utomordentligt god kommunikationsunderlag i skärningen mellan axeln Oxelösund - Skavsta respektive E4 och järnväg. Här kan man strategiskt etablera verksamhet ur både nationell, regional eller lokal synpunkt. Ca. 1 timme från Stockholm, 7 min från flygplatsen Stockholm Skavsta och 3 min från Nyköpings centrum. Gångstråk och busshållplatser inom området utformas av kommun så att de är tillgängligt för både de arbetande och besökare.

Skyltläge

Bra skyltläge utmed fasad och möjlighet att bygga reklampelare.

Övrig information

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Kocks Väg 6
Sökhjälp