Skriv ut

Skapa PDF

Kocks Väg 6, Nyköping

nyköping

Unik etableringsmöjlighet i Hemgårdens industriområde, Nyköping.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 500 - 34 500 m²
Tillträde: Efter överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Croisette Real Estate Partner kan på uppdrag av fastighetsägaren nu erbjuda etableringsmöjligheter på sista lediga marken i Hemgårdsområdet, Nyköping. Byggrätt avser ca. 17.000 kvm med möjlighet att bygga enskild byggnad alternativt flertalet mindre, entresolplan möjligt. Området är idag fokuserat inom handel- bil- och lager/logistik. Ypperligt tillfälle för hyresgäster att vara med att påverka lokalernas och omgivningens utformning. Fastigheten ligger i nära anslutning till E4. Andra aktörer i området: Proauto – BMW, Bilcenter – Mercedes, Wedholms, Biloteket, Rehns Byggvaruhandel & Rejmes lastvagnar.

Utförande

Planlösning

Anpassningsbar med möjlighet till entresolplan.

Teknisk information

Lokalen kan nås via

Området är beläget ca 2 km väster om Nyköping stadskärna. Det avgränsas i öster av E4, i söder och väster av Idbäcken och öppen jordbruksmark och i norr av järnvägsområdet för Södra stambanan och Stålbanan mellan Grängesberg och Oxelösund.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 500 34 500

Omgivning

Företag i närheten

Proauto, Bilcenter, Wedholms, Biloteket, Rehns Byggvaruhandel, Rejmes lastvagnar m.m.

Kommunikationer

Utomordentligt god kommunikationsunderlag i skärningen mellan axeln Oxelösund - Skavsta respektive E4 och järnväg. Här kan man strategiskt etablera verksamhet ur både nationell, regional eller lokal synpunkt. Ca. 1 timme från Stockholm, 7 min från flygplatsen Stockholm Skavsta och 3 min från Nyköpings centrum. Gångstråk och busshållplatser inom området utformas av kommun så att de är tillgängligt för både de arbetande och besökare.

Skyltläge

Bra skyltläge utmed fasad och möjlighet att bygga reklampelare.

Övrig information

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Kocks Väg 6
Sökhjälp