Skriv ut

Skapa PDF

Regeringsgatan 52, City

stockholm

Välkommen till ett trevligt kontorshotell mitt i Stockholms puls! Välkommen på visning!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Hyra: från 11 950 SEK/månad
Storlek: 10 - 790 m²
Karta

Information

Beskrivning

CONVENDUM möter upp det nya behovet av aktivitetsbaserade arbetssätt genom att utveckla och etablera moderna coworking spaces i bästa affärsläge. Medlemskapet ger tillgång till samtliga coworking spaces dygnet runt och möjlighet till samverkan med andra medlemsföretag. Våra coworking spaces är utrustade med den senaste tekniken samt en hög design- och servicenivå. All kringservice ingår. På femte våningen på Regeringsgatan 52 finner ni ett modernt coworking space med flexibla kontorslösningar och konferens i en personlig miljö där kunskaper och erfarenheter dagligen möts. I direkt anslutning till Stureplan, i mitten av central business district med ett stort antal restauranger och butiker. Goda kommunikationsmöjligheter och parkering finns i kvarteret. Välkommen på visning!

Utförande

Våningsplan

5

Planlösning

Anpassningsbart.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 790

Ekonomi

Hyra

från 11 950 SEK/månad

I hyran ingår

Värme, el

Omgivning

Omgivning/natur

Direkt närhet till Stockholms bästa utbud av service, restauranger och shopping.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringshus i Gallerian och NK.

Närservice

Direkt närhet till Stockholms bästa utbud av service, restauranger och shopping. Joe & Juice samt Espresso House i bottenplan. MOOD Stockholm i huset intill.

Kommunikationer

Tunnelbana T-Centralen, Kungsträdgården och Östermalmstorg. Ett flertal busslinjer finns i området samt spårvagn till Djurgården

Övrig information

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Regeringsgatan 52
Sökhjälp