Gärdet
| Stockholm

Favorit Dela

Sandhamnsgatan 63

Möjlighet att hyra dryga 1530 kvm kontor på ett och samma våningsplan i bästa läge på Gärdet!

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    1 530 m²

  • Hyra:
Planlösningen kommer att skräddarsys efter hyresgästs önskemål. Bra logistisk lokal med lasthiss rakt upp i lokalen! Ca 1530 m² enligt fastighetsägaren. Lokalen är möjlig att dela av om mindre yta önskas samt kan även expanderas ytterligare 700 kvm. Fastigheten: Fastigheten på Sandhamnsgatan 61-65 består av två delvis sammanlänkade kontorsbyggnader som tillsammans hittills omfattat totalt ca 34 000 m² uthyrbar yta. Här håller för närvarande fastighetsägaren på att skapa nyproducerade kontorsytor med en påbyggnad om totalt ca 3 350 m². Kontorsbyggnaderna uppfördes ursprungligen år 1966 och har sedan dess genomgått en omfattande upprustning som resulterat i bl.a. omgestaltade entréer och trapphus, en ny tydlig huvudentré med en förbindelselänk mellan byggnaderna samt ny infrastruktur.
  • Total yta

    1530 m2


Utförande

Byggår:

1966

Våningsplan:

1

Planlösning:

Planlösningen kommer att anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst och kommer att hyras ut med nya ytskikt. Här kan således kontorsdrömmen bli till verklighet både vad gäller planlösning och materialval. Fastighetsägaren kommer att bygga med flexibla vägg- och glaspartisystem för att kunna tillmötesgå hyresgästens önskemål om planlösningen. Lokalen har modern kyla och ventilation. Detta är en mycket bra lokal logistiskt då lasthissen som finns i lokalen går rakt ner till källaren där det finns möjlighet att hyra lagerytor med access via lastkaj. Fastighetsägaren kommer att iordningställa en gemensam takterrass för husets hyresgäster i huskropp C!


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Den nya framväxande stadsdelen i Värtahamnen är en del av innerstaden med bostäder, butiker och kommunal service. Stadsdelen lockar dem som vill vara en del av Stockholms tillväxt med öppenhet, citypuls, vatten, kryssningsfartyg i kombination med en spännande historia. Stadens mål är att detta skall bli Stockholms mest attraktiva stadsdel.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garageplatser finns att hyra i huset i mån av plats. Det går även att parkera efter Sandhamnsgatan och Tegeluddsvägen enligt stadens tariff.

Närservice:

I fastigheten finns inte mindre än fyra lunchrestauranger inkl. ett catering- och delikatessföretag för hämtmat. I gatuplan i anslutning till huvudentrén på Sandhamnsgatan 63 finns en konferensanläggning med bokningsbara enskilda konferensrum samt en större lokal som kan bokas för företagsevent. Det finns omklädningsrum med dusch och bastu i källaren för cyklister som delas av fastighetens samtliga hyresgäster. Det finns också en träningsanläggning i huset (Hälsokällan). Posten har ett kassakontor i huvudentrén samt att det kommer att öppnas ett café här inom kort med försäljning av kaffer och enklare förtäring.

Kommunikationer:

Området har utmärkta kommunikationer. Busslinjerna 1, 72 och 76 stannar i nära anslutning till huvudentrén. Gärdets t-bane station finns inom ca fem minuters promenad. Med bil är det enkelt och nära att ta sig ut till E20 och vidare till samtliga av Stockholms större leder. Till Arlanda tar det inte mer än 30 minuter att köra. Trafikplatsen i Värtan ansluter till Norra länkens tunnelsystem och har fått en ny förbindelse till Värtahamnen.


Övrig information

Övrigt:

Tillträde enligt överenskommelse. Tidsplanen för närvarande är att kunna erbjuda tillträde tills 1 februari 2020. Fastighetsägaren har fri prövningsrätt.*.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Hanna Friman

Hanna Friman

hanna@lokaldirekt.se

0733 VISA NR 0733-24 35 23

Marknadsförs av Lokal Direkt AB
Hantverkargatan 10
11221 Stockholm
lokaldirekt.se
Sandhamnsgatan 63

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Fler annonser från denna annonsör