GÖTEBORG

Favorit Dela

Kungsgatan 41

Beskrivning

Välkommen till Dahlgrenska Husets småkontor mitt i hjärtat av Göteborg. Den gustavianska stilen genomsyrar fastigheten som uppfördes 1805 och inrymmer totalt 12 kontorsrum i olika storlekar. Här erbjuds gemensamt pentry med matplats, konferensrum samt nyttjande av en upphöjd gårdsterrass. I hyran ingår bredband om 100 Mbit, el, kaffemaskin och postbox.
  • Total yta

    27 m2


Omgivning

Närservice:

Fastigheten är belagen i stans definitiva småhandelsområde där all typ av service finns att tillgå.

Kommunikationer:

Domkyrkans spårvagns-och busshållplats finns i direkt anslutning till fastigheten. Centralstationen går att nå till fots på cirka 10 minuter.


Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

JB

Uthyrare

Jonas Bodvall

leads.goteborg@balder.se

031- VISA NR 031-839479

Marknadsförs av Fastighets AB Balder
balder.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Kungsgatan 41

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fler annonser från denna annonsör