Gårda | Göteborg

Favorit Dela

Åvägen 24

Söker du efter lagerlokal? Nu finns sju lediga lokaler i Brewhouse i centrala stadsdelen Gårda.

Beskrivning

I Brewhouse låg ursprungligen Apotekarnes Vattenfabrik som var ledande i tillverkningen av mineralvatten och läskedrycker under första hälften av 1900-talet. Den gamla Apotekarnesskylten pryder fortfarande fasaden. Idag är Brewhouse ett kreativt centrum för musik-, film- och medieproduktion. Här jobbar ett hundratal kreatörer, ofta med musik som gemensam nämnare. Konsertarena, restaurang, inkubator och stark företagarförening finns redan. Förutom flera lediga kontors- och musiklokaler finns det nu sju lediga lagerlokaler i Brewhouse. Deras storlek är 4–12 kvm och de är belägna i husets källare. Välkommen att kontakta oss för mer info och visning!
  • Total yta

    12 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 4 12

Utförande

Fastighetsbeteckning:

105


Omgivning

Närservice:

I Gårda finns ett stort utbud av lunchrestauranger och i Focus-huset finns både ICA Focus och andra butiker. Valhallabadet och Friskis & Svettis ligger alldeles i närheten.

Kommunikationer:

Området ligger strategiskt väl till för både när- och långpendlare med kollektivtrafik, cykel eller bil. De närliggande hållplatserna Liseberg, Korsvägen och Scandinavium trafikeras av ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Vid Lisebergsstationen finns tillgång till pendeltågstrafik. Det är nära till genomfartslederna E6 och E20. Parkeringsplatser finns att hyra på gården och även i garaget under huvudbyggnaden.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Thomas Rasmussen

Fastighetsförvaltare

Thomas Rasmussen

thomas.rasmussen@higab.se

031- VISA NR 031-368 53 67

Marknadsförs av Higab
higab.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Åvägen 24

Om Higab

Higab är ett fastighetsbolag inom Göteborgs Stad. Vi äger och förvaltar många av husen som är karaktäristiska för staden som till exempel Feskekôrka, Konserthuset, Gamla Ullevi och Stora Teatern. Totalt uppgår fastighetsbeståndet till cirka 300 byggnader om drygt 670 000 kvadratmeter. Vi erbjuder ändamålsenliga lokaler till små och medelstora företag inom både offentlig och privat sektor. Våra kunder finns inom en mängd olika verksamheter, från kultur-och utbildningsinstitutioner till småföretag. Som hyresvärd vill vi vara en långsiktig partner med god service och lyhördhet för ditt företags behov.

Fler annonser från denna annonsör