Skriv ut

Skapa PDF

Åvägen 24, Gårda

göteborg

Söker du efter lagerlokal? Nu finns sju lediga lokaler i Brewhouse i centrala stadsdelen Gårda.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 4 - 12 m²
Karta

Information

Beskrivning

I Brewhouse låg ursprungligen Apotekarnes Vattenfabrik som var ledande i tillverkningen av mineralvatten och läskedrycker under första hälften av 1900-talet. Den gamla Apotekarnesskylten pryder fortfarande fasaden. Idag är Brewhouse ett kreativt centrum för musik-, film- och medieproduktion. Här jobbar ett hundratal kreatörer, ofta med musik som gemensam nämnare. Konsertarena, restaurang, inkubator och stark företagarförening finns redan. Förutom flera lediga kontors- och musiklokaler finns det nu sju lediga lagerlokaler i Brewhouse. Deras storlek är 4–12 kvm och de är belägna i husets källare. Välkommen att kontakta oss för mer info och visning!

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 4 12

Omgivning

Närservice

I Gårda finns ett stort utbud av lunchrestauranger och i Focus-huset finns både ICA Focus och andra butiker. Valhallabadet och Friskis & Svettis ligger alldeles i närheten.

Kommunikationer

Området ligger strategiskt väl till för både när- och långpendlare med kollektivtrafik, cykel eller bil. De närliggande hållplatserna Liseberg, Korsvägen och Scandinavium trafikeras av ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Vid Lisebergsstationen finns tillgång till pendeltågstrafik. Det är nära till genomfartslederna E6 och E20. Parkeringsplatser finns att hyra på gården och även i garaget under huvudbyggnaden.

Åvägen 24
Sökhjälp