Skriv ut

Skapa PDF

Krangatan 1, Sjöhagen

västerås

KG1, ett nytt coworking place och kontorshotell i nyrenoverade lokaler i modern industriell stil. Alla nödvändiga bekvämligheter och lite till ingår.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Pris: Flera alternativ i olika prisklasser finns. Se webbplats.
Hyra: Ingår i hyran: Möblerad kontorsplats, tillgång dygnet runt, fri parkering, 100/100 fiber, gemensam kreativ yta, gemensamma aktiviteter, kök och konferensrum med stor TV, skrivare och kontorsmaterial, kaffe och te, städning, larm och säkerhet, postlåda mm.
Storlek: 1 - 120 m²
Tillträde: Tillträde enl. överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

KG1 i Västerås är ett nytt coworking place och kontorshotell för dig som arbetar kreativt. Här sitter du i nyrenoverade lokaler i modern industriell stil, toppat med spännande historia från den välkända fastigheten Stuveriet. Här sitter du ett stenkast från saluhallen Slakteriet mitt i expansiva Sjöhagen, tillsammans med en mindre reklambyrå, frilansande 3D och motion grafiker och webbyrå. Alla nödvändiga bekvämligheter och lite till ingår. Målet är stark coworking, där alla på kontorshotellet KG1 drar nytta av varandra och där gemensamma erfarenheter leder till nya spännande projekt och affärer. Ett kontorshotell perfekt för startupen, frilansaren eller det lilla företaget som vill sitta bekvämt med trevliga kontorsgrannar. På kontorshotellet KG1 ingår allt du behöver för att trivas. Du behöver bara ta med dig din utrustning och ett trevligt humör. Förutom din egen plats ingår ett kombinerat kök och konferensrum med stor TV, en gemensam kreativ yta med ritbar vägg och ståbord, trevlig sittgrupp i mitten av lokalen och löpande, frivilliga, gemensamma aktiviteter som afterwork, kreativa möten och BBQ. För din bekvämlighet ingår också kaffe/te, skrivare och kontorsmaterial, städning, el, larm och fiberanslutning 100/100 med snabbt Wifi. Vi erbjuder 3 månaders uppsägningstid.

Utförande

Byggår

1950

Renoveringsår

2019

Våningsplan

1 av 2

Antal rum

5

Planlösning

Kontorshotellet består av en större ljus hall i anslutning till entré med WC. Lokalen centrala punkt är en större yta med kontorsplatser, sittgrupp och en gemensam kreativ yta med ritbar vägg och ståbord. I anslutning till den större ytan finns kombinerat kök och konferensrum med stor TV, 2st kontorsrum med glasväggar samt ett förråd.

Teknisk information

Uppvärmning

Fjärrvärme. Ingår i hyran.

Lokalen kan nås via

Gatuplan

Ventilation

Bra optimerad ventilation

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 120

Ekonomi

Pris

Flera alternativ i olika prisklasser finns. Se webbplats.

Hyra

Ingår i hyran: Möblerad kontorsplats, tillgång dygnet runt, fri parkering, 100/100 fiber, gemensam kreativ yta, gemensamma aktiviteter, kök och konferensrum med stor TV, skrivare och kontorsmaterial, kaffe och te, städning, larm och säkerhet, postlåda mm.

I hyran ingår

Värme, el

Omgivning

Omgivning/natur

Trevlig gräsyta utanför lokalen. Nära till Mälaren och trevliga promenadstråk i natur.

Företag i närheten

Klemets Zackrisson Reklambyrå, Yambird Webbyrå och Shark Media, 3D och motion graphics, Securitas mm.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering ingår. Platser och fri parkering utmed gatan.

Närservice

Ett stenkast bort finns saluhallen Slakteriet med flera bra lunchrestauranger. I området finns även flera andra restauranger och matbutik.

Kommunikationer

Buss 7, 22 och 23 stannar ett stenkast från kontorshotellet. Enkelt att nå med både bil och cykel.

Vägbeskrivning

KG1 är enkelt att nå oavsett om du åker bil, kollektivt eller kommer på cykel. Åker du kollektivt tar du enkelt buss 7, 22 eller 23 från centralen och är här på under 10 minuter. Bra cykelbanor finns från alla håll. Med bil finns flera alternativ att välja oavsett vilket håll du kommer ifrån.

Övrig information

Övrigt

Vårt mål är stark coworking, där alla på kontorshotellet KG1 drar nytta av varandra och där gemensamma erfarenheter leder till nya spännande projekt och affärer. Ett kontorshotell perfekt för startupen, frilansaren eller det lilla företaget som vill sitta bekvämt med trevliga kontorsgrannar.

Länkar

Krangatan 1
Sökhjälp