Knalleland
| Borås

Favorit Dela

Armbågavägen 10

Kontorslokal i två plan (plan 3 + 4) Lokalen är på totalt 1465 kvm, men går att dela av! Fräsch, fin och anpassningsbar!

 • Kategori:

  Lager/Logistik, Kontor, Kontorshotell/Coworking

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Hyra:

  1 000 kr/m²/år

 • Storlek:

  30 - 1 465 m²

Nu erbjuds en kontorslokal om 1465 kvm. Lokalen är fördelad på två våningsplan högst upp i fastigheten. Plan 3 är på totalt 880 kvm och plan 4 är på totalt 585 kvm. Det går att dela av lokalerna i viss mån. Lokalerna är fina och fräscha, men går givetvis att anpassa efter nästa hyresgäst om så önskas - här finns möjlighet till kontor, showroom och lager. Valmöjligheterna är många! Här finns fina fönsterpartier mot flera väderstreck! Lokalen har många öppna ytor men också lite mötesrum, toalett samt pentry. (Obs, planritningen skiljer sig lite ifrån verkligheten) Fastigheten är placerad i närheten av Knalleland, med bra kommunikationer, parkering, service och shopping!
 • Total yta

  1465 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 30 1 465 1 000

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1000


Utförande

Fastighetsbeteckning:

ÅLGÅRDEN 4

Byggår:

1929

Renoveringsår:

2018

Våningsplan:

3

Planlösning:

Blandad planlösning.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Intill huset finns härlig natur och Viskan. Här finns också Knalleland med all tänkbar shopping och service!

Närservice:

Runt omkring finns Borås Ishall, Lundby Idrottshall, Audi, Toveks Bil och restauranger som MAX, Repet, McDonald's, Subway med mera. Här finns också mycket bra service och shopping som Willys, Rusta, Systembolaget, ÖoB, Ica, Clas Ohlson, H&M, Apoteket och ännu mer friskvård som Nordic Wellness.

Kommunikationer:

Närmsta busshållplats är "Borås Ishall" och är endast ett stenkast ifrån fastigheten. Vid Knalleland finns också tåghållplatsen Knalleland Station.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Rozana Yevno

Uthyrning

Rozana Yevno

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-7430090

+46 VISA NR +46 707608404

Jennifer Eriksson

Uthyrning

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Marknadsförs av Colliers International AB
Nils Ericsonsgatan 17
41103 GÖTEBORG
colliers.se
Armbågavägen 10

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör