Skriv ut

Skapa PDF

Sveavägen 20

stockholm

Korttidsförhyr modernt kontor till förmånlig hyra i toppläge!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 683 - 683 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns en fantastisk möjlighet att korttidsförhyra en lokal på plan 7 i det moderna kontorskomplexet på Sveavägen 20. Fastigheten har en representativ entré & ljusgård med en reception som hjälper till med allt från besökshänvisning till catering.

Utförande

Byggår

1966

Våningsplan

7

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 683 683

Omgivning

Närservice

Fastighetens egna ljusgård erbjuder både café och reception. Hyresgästen har även fri tillgång till fyra konferensrum i varierande storlekar. Sveavägen och dess närliggande omgivning innehar ett brett utbud av restauranger, shopping och service.

Kommunikationer

Sveavägen 20 ligger mitt i hjärtat av Stockholms innerstad och tunnelbanestationen Hötorget ligger i direktanslutning till fastigheten. Stockholms Centralstation finns på 10 min gångavstång och där hittas anslutningståg till tunnebanans alla linjer samt övriga nödvändiga kommunikationsmöjligheter. Buss: Vid Hötorget passerar buss 1, 56, 59, 291.

Övrig information

Övrigt

Korttidsavtal med tillgänglighet per omgående uthyres tom. 2020-06-30. Totalhyra om 400 000 kr/månad. Hyran inkluderar bashyra, index, värme/kyla, avfallshantering, fastighetsskatt och el/brand/larm/passage. Mot visst påslag på hyran kan det också gå att lösa så att lokalen är möblerad.

Dokument

Sveavägen 20
Sökhjälp