Pilgatan 11

Värnhem , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

265 - 430 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Kontorshotell/Coworking
  • Övrigt

Fantastisk lokal i Torghuset med fina fönsterpartier på lättillgängliga Värnhem med närhet till bra kommunikationer och ca 900 P-platser nedan lokalen

Fina ljusa lokaler i tre plan för kontor och samhällsservice (t.ex. vuxenutbildning, vård mm) byggs på lättillgängliga Värnhem och beräknas vara klart omkring Q1 - Q2 2022. Fastighetens skal finns men lokalerna är helt råa invändigt. De tre första bilderna är inredningsbilder för hur det t.ex. kan se ut efter anpassningar. Kommer hyresgästen in i tidigt skede finns det möjlighet att påverka både lokalernas storlek och planlösning och kan därmed anpassas efter hyresgästens verksamhet. Ytan och planlösningen är därmed flexibel. Fastigheten är belägen utemot torget vid Pilgatan på Värnhem med stora fina glaspartier. Det finns både lokalbussar/regionalbussar, tåg, motorväg och parkeringsplatser i närheten av fastigheten. Torget utanför lokalen skall fräschas upp och gatorna runt fastigheten (Pilgatan, Ringgatan och Fredsgatan) kommer att uppgraderas med prel. start vår 2021 för att göra området attraktivare. Det planeras även för restauranger i markplan som ett trevlig komplement till kontoren/samhällsservicen och för att göra torget mer levande med uteservering.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 265 430

Ytbeskrivning

Hyresgäster som har tecknat avtal i lokalerna är samhällsservice, vårdcentral och kontorshyresgäster samt restaurang i bottenplan.

Ekonomi

Kontraktbeskr.:

Ingakorttidsavtal.

Tillträde:

Q2 - Q4 2022

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Rolf 6

Planlösning:

I detta skede är lokalytan fortfarande flexibel.

Dokument

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Torget utanför Entré, (mot Pilgatan).

Hiss:

Ja

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

900 P-platser inne på Entrés garage.

Närservice:

Livsmedelsbutiker, Systembolaget, apotek, tandläkare, café, restauranger och annan närservice. Det planeras även för nya restauranger i bottenplan under lokalen utemot torget.

Kommunikationer

Lokal/regional-bussar på Värnhemstorget och Östervärn tågstation. Motorvägen är endast ett stenkast bort (Stockholmsvägen, E22 mot Lund).
Pilgatan 11