Värnhem
| Malmö

Favorit Dela

Pilgatan 11

Fantastisk lokal med fina fönsterpartier på lättillgängliga Värnhem med närhet till bra kommunikationer och ca 900 P-platser nedan lokalen.

 • Kategori:

  Butik, Kontor, Kontorshotell/Coworking, Övrigt

 • Tillträde:

  Q1 - Q2 2022.

 • Kontrakt:

  Ingakorttidsavtal.

 • Storlek:

  400 - 3 000 m²

 • Hyra:
Fina ljusa lokaler i två plan (prel. 4 plan) för kontor och samhällsservice (t.ex. vuxenutbildning, vård mm) byggs på lättillgängliga Värnhem och beräknas vara klart omkring Q1 - Q2 2022. Fastighetens skal finns men lokalerna är helt råa invändigt. De tre första bilderna är inredningsbilder för hur det t.ex. kan se ut efter anpassningar. Kommer hyresgästen in i tidigt skede 2021 finns det möjlighet att påverka både lokalernas storlek och planlösning och kan därmed anpassas efter hyresgästens verksamhet. Ytan och planlösningen är därmed flexibel. Fastigheten är belägen utemot torget vid Pilgatan på Värnhem med stora fina glaspartier och högt i tak. Det finns både lokalbussar/regionalbussar, tåg, motorväg och parkeringsplatser i närheten av fastigheten. Torget utanför lokalen skall fräschas upp och gatorna runt fastigheten (Pilgatan, Ringgatan och Fredsgatan) kommer att uppgraderas med prel. start vår 2021 för att göra området attraktivare. Det planeras även för restauranger i markplan som ett trevlig komplement till kontoren/samhällsseervicen och för att göra torget mer levande med uteservering.
 • Total yta

  400 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 400 3 000
 • Ytbeskrivning

  Lokalerna ligger i två plan om ca 2500 kvm per våningsplan och vi kan dela upp lokalerna efter hyresgästernas önskemål, minimum yta att hyra är ca 400 kvm. Det finns ytor kvar i plan 3 och plan 4. Hyresgäster som har tecknat avtal i lokalerna är samhällsservice, vårdcentral och kontorshyresgäster samt restaurang i bottenplan.


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Rolf 6

Planlösning:

I detta skede är lokalytan fortfarande flexibel.


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Torget utanför Entré, (mot Pilgatan).

Hiss:

Ja


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

900 P-platser inne på Entrés garage.

Närservice:

Livsmedelsbutiker, Systembolaget, apotek, tandläkare, café, restauranger och annan närservice. Det planeras även för nya restauranger i bottenplan under lokalen utemot torget.

Kommunikationer:

Lokal/regional-bussar på Värnhemstorget och Östervärn tågstation. Motorvägen är endast ett stenkast bort (Stockholmsvägen, E22 mot Lund).


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Isabella Brodén

Isabella Brodén

isabella.broden@trianon.se

040- VISA NR 040-631 04 20

Marknadsförs av Fastighets AB Trianon
Jöns Filsgatan 2
21133 MALMÖ
trianon.se
Pilgatan 11