Jakobsberg | Järfälla

Favorit Dela

Dackevägen 33

Kontorslokal med milsvid utsikt över Järfälla. E18 strax intill och bra möjlighet att hyra flertalet p-platser i garage.

  • Total yta

    320 m2


Utförande

Byggår:

1990

Våningsplan:

4 av 4

Antal rum:

14, anpassningsbart

Planlösning:

Kontorslokal högst upp i huset med bra mix av stora och mindre kontorsrum. Större mötesrum samt lokalens pentry sitter på varsin gavel av lokalen med stora glaspartier och milsvid utsikt över Järfälla. Konferenslokal finns genom att man tagit ner väggar i en sektion för att skapa större yta för det. Tre toaletter varav en är HWC anpassad och med dusch. I samråd med tillkommande hyresgäst så går det att diskutera olika former av anpassning från enklare ytskikts uppfräschning till att öppna upp till mer öppen kontorslandskap om så önskas.


Teknisk information

Ventilation:

Ja, med komfortkyla.

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Flerfamiljshus hela vägen till lokalen och vid infarten så har Bilia sin anläggning med Tanka station.

Företag i närheten:

Libra Järfälla Kommun, Storebro Energy Systems, Teqnion, Innovationsforum m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsgarage finns i direkt anslutning till byggnaden med möjlighet att hyra upp till fem p-platser för närvarande. Besöksparkering precis utanför för en mindre kostnad och även handikapparkering.

Närservice:

Barkarby handelsplats några hundra meter bort ger goda förutsättningar för både träning, lunchalternativ samt shopping. Jakobsbergs Centrum finns även alla möjligheter till ovanstående och ligger ca 10 minuter bort.

Kommunikationer:

Jakobsbergs Station ligger ca en kilometer från lokalen och med pendeltågstrafik upp till fyra gånger per timme till Stockholms City på ca 21 min och mot Bålsta på ca 18 minuter. Närmaste busshållplats är vid Jakobsbergs Sjukhus. E18 strax invid ger snabb access till både Stockholm genom E18/E4 och mot Västerås åt det motsatta hållet.


Övrig information

Övrigt:

Fiber finns indraget till teknikrum med extern kyla.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Kristian Rantaniitty

Kristian Rantaniitty

kristian@lokaldirekt.se

072- VISA NR 072-039 23 01

072- VISA NR 072-039 23 01

Marknadsförs av Lokal Direkt AB
lokaldirekt.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Dackevägen 33

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Fler annonser från denna annonsör