Skriv ut

Skapa PDF

Dackevägen 33, Jakobsberg

järfälla

Kontorslokal med milsvid utsikt över Järfälla. E18 strax intill och bra möjlighet att hyra flertalet p-platser i garage.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 320 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Karta

Information

Utförande

Byggår

1990

Våningsplan

4 av 4

Antal rum

14, anpassningsbart

Planlösning

Kontorslokal högst upp i huset med bra mix av stora och mindre kontorsrum. Större mötesrum samt lokalens pentry sitter på varsin gavel av lokalen med stora glaspartier och milsvid utsikt över Järfälla. Konferenslokal finns genom att man tagit ner väggar i en sektion för att skapa större yta för det. Tre toaletter varav en är HWC anpassad och med dusch. I samråd med tillkommande hyresgäst så går det att diskutera olika former av anpassning från enklare ytskikts uppfräschning till att öppna upp till mer öppen kontorslandskap om så önskas.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ventilation

Ja, med komfortkyla.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 320

Omgivning

Omgivning/natur

Flerfamiljshus hela vägen till lokalen och vid infarten så har Bilia sin anläggning med Tanka station.

Företag i närheten

Libra Järfälla Kommun, Storebro Energy Systems, Teqnion, Innovationsforum m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsgarage finns i direkt anslutning till byggnaden med möjlighet att hyra upp till fem p-platser för närvarande. Besöksparkering precis utanför för en mindre kostnad och även handikapparkering.

Närservice

Barkarby handelsplats några hundra meter bort ger goda förutsättningar för både träning, lunchalternativ samt shopping. Jakobsbergs Centrum finns även alla möjligheter till ovanstående och ligger ca 10 minuter bort.

Kommunikationer

Jakobsbergs Station ligger ca en kilometer från lokalen och med pendeltågstrafik upp till fyra gånger per timme till Stockholms City på ca 21 min och mot Bålsta på ca 18 minuter. Närmaste busshållplats är vid Jakobsbergs Sjukhus. E18 strax invid ger snabb access till både Stockholm genom E18/E4 och mot Västerås åt det motsatta hållet.

Övrig information

Övrigt

Fiber finns indraget till teknikrum med extern kyla.

Dackevägen 33
Sökhjälp