Skriv ut

Skapa PDF

Access - Sundbybergsvägen 1, Solna

solna

Kontor med lasthiss och utsikt.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 421 - 421 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till Solna Access där en smal huskropp och tät fönstersättning skapar ett magiskt ljusinsläpp från tre håll. Nyrenoverade lokaler är redo för nya hyresgäster. Du slås av lokalens härliga ljusinsläpp direkt vid lokalens entré där du även möter lokalens lounge där du kan umgås med kollegor. Därvid tar det öppna landskapet vid och i hjärtat av lokalen finner du pentryt. Fastigheten Solna Access är en mötesplats för företag från vitt skilda branscher och storlekar med en sak gemensamt, mötet och det sociala samspelet. Detta stöttas i fastigheten av ett stort entréplan där du möts av den välkomnande receptionen, en stor och populär restaurang med café och lounge. Till detta har vi även fastighetens suveräna konferensanläggning med ett komplett urval av mötesrum i olika storlekar i en naturskön miljö med ett modernt auditorium för upp till 150 sittande. Den senaste nyheten i fastigheten är det gemensamma välutrustade gymmet, självklart kostnadsfritt för våra hyresgäster. Faciliteter som cykelrum, liten cykelverkstad och torkrum är givna självklarheter i fastigheten. Solna Access gör därmed arbetsdagen trevligare och livspusslet ännu enklare.

Planlösning

Utförande

Byggår

1979

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 421 421

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering för hyresgäster erbjuds via Estate Parkering. Det ges möjlighet till både varma och kalla parkeringsytor. Det erbjuds laddstolpar för alla som kör el-/hybridbil till jobbet. För besökare finns det gott om besöksparkeringar.

Närservice

Solna centrum erbjuder ett brett utbud med totalt 120 butiker, caféer och restauranger. Allt du behöver i vardagen och till dina dagliga ärenden. Ett flertal serviceinrättningar som kemtvätt, tandläkare och sjukvård och bibliotek finns. Här i centrumet hittar du även ett Systembolag och de två välsorterade matbutikerna, ICA Kvantum och Hemköp, och i direkt anslutning finns hotellet Park Inn.

Kommunikationer

Närhet till buss och tunnelbana. Buss- Linje 506, 507 samt 508. Tunnelbana- Blå linje trafikeras Kungsträdgården till Akalla, närmaste tunnelbana ligger vid Solna centrum. Tvärbana- Linje 22, trafikeras Solna station-Sickla Pendeltåg- Linje 40 och 42. Närmsta pendeltågsstation är Solna station.

Access - Sundbybergsvägen 1
Sökhjälp