Skriv ut

Skapa PDF

Svartbäcksgatan 7-11, Centrum

uppsala

Butikslokal hyresledig med bästa läge i St Persgallerian!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Hyra: Hyran fastställes i samråd med hyresvärden. Moms tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 154 m²
Karta

Information

Beskrivning

Butikslokal hyresledig med bästa läge i St Persgallerian. Lokalen har en öppen butiksyta med stora glasväggar ut mot gallerian. Ett perfekt skyltläge! Här är det mycket folk i rörelse hela dagen!

Utförande

Planlösning

Lokalen om 154 kvm har en öppen butiksyta med glasväggar ut mot det lilla torget i gallerian. Det finns ingång till personalutrymme med pausrum och WC och ett kontor samt ett lager och personalentré längst in i lokalen.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 154

Ekonomi

Hyra

Hyran fastställes i samråd med hyresvärden. Moms tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Företag i närheten

Det centrala läget erbjuder ett generöst utbud av diverse butiker, restauranger och caféer.

Kommunikationer

Härifrån finns det goda kommunikationer med buss som avgår från Stora torget samt ca 5 minuters promenad till Resecentrum som är navet för uppsalas tåg- och busskommunikationer.

Svartbäcksgatan 7-11
Sökhjälp