Furunäset Företagsby
| Piteå

Favorit Dela

Hampas Gränd 1B

Sällsynt kontorslokal med trevlig planlösning och stort ljusinsläpp på våning 1 i Borgen. En lokal som skulle förstärka sin hyresgästs identitet.

 • Kategori:

  Kontor

 • Hyra:

  Kontakta oss för mer information om hyran

 • Storlek:

  269 m²

Den här unika lokalen finner du ovanför restaurang Borggårdens Matsalar och man tar sig dit genom den stora entrén på borgens norra kortsida och vidare upp till våning 1, hiss finns. Ett stort fönster i halvmåneformat förser hallen och första kontoret/konferensrummet med dagsljus. Längre in i lokalen finns ytterligare sju rymliga kontor i storlek från 10-25m², ett kök, två toaletter, en bastu med omklädningsrum och förråd. Eftersom lokalen ligger i en utstickande flygel från borgen har den ljusinsläpp från tre väderstreck. En otroligt trivsam lokal som skulle passa bra till ett företag med behov av 8-14 rymliga kontorsplatser.
 • Total yta

  269 m2

Service och bekvämligheter


Ekonomi


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Munksund 29:187

Våningsplan:

1 av 1

Planlösning:

Hela lokalen ligger i en utstickande flygel från Borgen. En korridor löper runt i lokalen där kontorsrummen har fönster och mitt i lokalen finns toaletter, förråd, omklädningsrum och bastu.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

På Furunäset Företagsby finns ett stort antal företag inom en rad olika verksamheter där möjligheterna till samverkan är stor. Det är en dynamisk företagsby som ständigt är under utveckling. Fri parkering är en av bekvämligheterna på området och service finns i form av hotell, restaurang, konferenslokaler. Likaså finns friskvård såsom gym med instruktörsledda träningspass och fina promenad- eller joggingstigar. Ett av promenadstråken går längs vattenbrynet. Flera parkområden är anlagda och grönskan är väl utbredd under sommartid. Här kan du jobba i en stimulerande omgivning där både arbetet och ditt välmående kan sättas i fokus.

Företag i närheten:

I samma flygel finns restaurangen Borggårdens Matsalar och Tallbackaskolan. På området finns bland andra Nordea, Swedbank, ReVisionären, PnF, StepIn, Norconsult, YouCall och Furuvalvet Kontorshotell.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fri parkering på hela området och en parkering finns direkt utanför entrén. Möjlighet att teckna avtal för motorvärmare under vintertid.

Närservice:

Gym, hotell, restaurang, konferenslokaler, café och försäljning av vissa hantverk finns på området.

Kommunikationer:

Du kan transportera dig med buss till Furunäset Företagsby. Det finns även fina cykel- och gångvägar. Båthamn finns för möjlighet med av- och påstigning.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Johannes Lidström

Marknadschef

Johannes Lidström

johannes.lidstrom@pnf.se

0911 VISA NR 0911 933 91

Jenny Bergman

Marknadskoordinator

Jenny Bergman

jenny.bergman@pnf.se

0911 VISA NR 0911 933 99

Marknadsförs av Piteå Näringsfastigheter AB
Belonasvängen 2B
94152 Piteå
pnf.se
Hampas Gränd 1B