Skriv ut

Skapa PDF

Hampas Gränd 1B, Furunäset Företagsby

piteå

Sällsynt kontorslokal med trevlig planlösning och stort ljusinsläpp på våning 1 i Borgen. En lokal som skulle förstärka sin hyresgästs identitet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: Kontakta oss för mer information om hyran
Storlek: 269 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen ligger i borgen ovanför restaurang Borggårdens Matsalar och man tar sig dit genom den stora entrén på borgens norra kortsida och vidare upp till våning 1, hiss finns. Ett stort fönster i halvmåneformat förser hallen och första kontoret/konferensrummet med dagsljus. Längre in i lokalen finns ytterligare sju rymliga kontor i storlek från 10-25m², ett kök, två toaletter, en bastu med omklädningsrum och förråd. Eftersom lokalen ligger i en utstickande flygel från borgen har den ljusinsläpp från tre väderstreck. En otroligt trivsam lokal som skulle passa bra till ett företag med behov av 8-14 rymliga kontorsplatser.

Utförande

Våningsplan

1 av 1

Planlösning

Hela lokalen ligger i en utstickande flygel från Borgen. En korridor löper runt i lokalen där kontorsrummen har fönster och mitt i lokalen finns toaletter, förråd, omklädningsrum och bastu.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 269

Ekonomi

Hyra

Kontakta oss för mer information om hyran

Omgivning

Omgivning/natur

På Furunäset finns ett stort antal företag inom en rad olika verksamheter där möjligheterna till samverkan är stor. Furunäset är en dynamisk företagsby som ständigt är under utveckling. Fri parkering är en av bekvämligheterna på området och service finns i form av hotell, restaurang, konferenslokaler. Likaså finns friskvård såsom gym med instruktörsledda träningspass och fina promenad- eller joggingstigar. Här kan du jobba i en stimulerande omgivning där både arbetet och ditt välmående kan sättas i fokus.

Företag i närheten

I samma flygel finns Borggårdens Matsalar/2kök och Tallbackaskolan. På området finns bland många andra; Nordea, Swedbank, ReVisionären, PnF, StepIn, Norconsult, YouCall, Hing Organics och Jobbhälsan.

Parkeringsmöjligheter/garage

Fri parkering på hela området och en parkering finns direkt utanför entrén. Möjlighet att teckna avtal för motorvärmare under vintertid.

Närservice

Gym, hotell, restaurang, konferenslokaler, café och försäljning av vissa hantverk finns på området.

Kommunikationer

Du kan transportera dig med buss Furunäset Företagsby. Det finns även fina cykel- och gångvägar.

Filmer

Hampas Gränd 1B, Furunäset Företagsby
Hampas Gränd 1B
Sökhjälp