Skriv ut

Skapa PDF

Ekebybruk ingång 4 G

uppsala

Nu finns chansen att förvärva en br-lokal om 193 kvm i Ekebybruk.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell, Övrigt
Hyra: 440 kr/m²/år. Hyran är en kallhyra. Det till kommer värme, vatten, el, fastighetsskatt och moms.
Storlek: 194 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns chansen att förvärva en br-lokal om 193 kvm i Ekebybruk. Det är ljusa ytskikt och många fönster som ger ett rikligt ljus i i lokalerna som är lämpade för utbildning alternativt kontorslandskap. I Ekeby finns det fina gröna områden, livsmedelsbutik, restaurang ,bra kommunikationer med buss samt bra gång- och cykelvägar. Utgångspris: 1 550 000 kr.

Utförande

Planlösning

Lokalen har en välkomnande entré med plats för reception och en WC. Härifrån finns det en ingång till ett stort rum för konferens eller avskilt kontor samt ingång till en större yta lämpad för utbildning /kontorslandskap. Idet största rummet finns en avskild del med pentry.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 194 440

Ekonomi

Hyra

440 kr/m²/år. Hyran är en kallhyra. Det till kommer värme, vatten, el, fastighetsskatt och moms.

Omgivning

Omgivning/natur

Stadsdelen Ekeby ligger ca 3 km väster om centrala Uppsala och är ett naturnära område med vandringsstråk, skid- och motionsspår och ridbanor i Hågadalen och naturreservatet Nåsten. I området finns även en park och gräs-, boll- och tennisplaner samt motionslokaler för träning och friskvård. Närservice finns i området.

Kommunikationer

Goda kommunikation in till Uppsala centrum.. Med buss är restiden ungefär tio minuter medan det endast tar några minuter med bil. Med cykel kommer du in till centrala Uppsala på tio minuter.

Ekebybruk ingång 4 G
Sökhjälp