Skriv ut

Skapa PDF

Ljungvägen 10H, Tallheden, Bergsviken

piteå

Industrilokal med praktisk planlösning på 235m2 på. Lokalen har hög eldriven port, travers, kontorsrum, förråd och personalutrymmen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad
Hyra: Kontakta oss för mer information om hyran
Storlek: 235 m²
Karta

Information

Beskrivning

Industrilokal om totalt 235m2 fördelat på verkstad, förråd och fikarum finns hyresledig på området Tallheden i Bergsviken. Lokalen har en eldriven port med höjd på ca. 4 meter och en travers med 5 tons kapacitet. Parkering finns direkt utanför lokalen och uteytan är inhägnad med grind som kan låsas. Intresserad? Hör av dig så bokar vi in ett möte och visning av lokalen!

Utförande

Våningsplan

1 av 1

Planlösning

Från verkstadsytan på 135m2 tar man sig in i två förråd, det ena på 18m2 med golvbrunn och det andra på 42m2 och vidare till det rymliga personalrummet på 40m2 med kök. I verkstaden finns även en kontorsmodul på ca. 8 m2. Ljusinsläpp från två sidor.

Ytor Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 135
Lager/Logistik 60
Övrigt 40

Ekonomi

Hyra

Kontakta oss för mer information om hyran

Omgivning

Omgivning/natur

Området Tallheden ligger lättillgängligt i Bergsviken. Det finns 7 industribyggnader och denna lokal tillhör hus nr 5 som ligger närmast det nya bostadsområdet Ljungheden där nya villatomter och ett flerbostadshus ska anläggas med planerad försäljningsstart 2020.

Företag i närheten

I hus 5 där denna lokal finns, hyr även What a Print Partner, Lindqvist Montage, Lundströms Maskinteknik och Gluetec AB. På området finns även S.T.a.R Gym & Crossfit, Hotell Sport & Rest, Hundvis Hundskola AB och Miljö- och Företagskonsulten AB bland andra.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering finns direkt utanför lokalen på asfalterad uteyta.

Skyltläge

Skyltmöjlighet finns på husets fasad.

Länkar

Ljungvägen 10H
Sökhjälp