Skriv ut

Skapa PDF

Brodalsvägen 11, Brodalen

göteborg

Mindre lagerlokaler på 139 kvm-287 kvm. Varje lokal har en vikport samt ett entresol på 18 kvm. Takhöjd på ca 6-7 meter.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 141 - 287 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu erbjuds nyproducerade lagerlokalen på ca 140 kvm. Totalt finns 15 lagerlokaler med ytor på: 139 kvm (1 st) 141 kvm (6 st) 143 kvm (1 st) 144 kvm (5 st) 147 kvm (1 st) och 287 kvm (1 st) Varje lokal har en manuell vikport, samt toalett och ett litet pentry. I dessa lokaler finns också ett entrésol på 18 kvm. Varje lagerlokal har en p-plats utanför (fler går att hyra till) Lokalen har en golvbärighet på ca 1000 kg/kvm och på taket finns solpaneler. Lokalerna kommer ha en takhöjd på ca 6-7 meter.

Utförande

Byggår

2019

Planlösning

Öppen.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 141 287

Omgivning

Omgivning/natur

Här sitter du i naturnära område som tar dig snabbt ut på leden. Du har all möjlig tänkbar service och shopping i området!

Närservice

I området finns mycket shopping och service - här har du McDonalds, Coop, Mekonomen, Jula, Blomsterlandet, Byggmax och Jysk. Runt omkring ligger också diverse lunchrestauranger samt köpcentret Allum med all möjlig shopping och storhandel.

Kommunikationer

Här har du Gul Express som tar dig från Partille Port till Allum Köpcentrum på ett få minuter. Bussen går därifrån vidare till Svingeln och centrala stan på under 10 minuter. Du tar dig snabbt ut på leden om du är bilburen!

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Brodalsvägen 11
Sökhjälp