Skriv ut

Skapa PDF

Mölndalsvägen 26

göteborg

Nu har vi glädjen att kunna erbjuda en fantastisk kontorslokal på 260m2 from 2020-04-01 i Göteborgs mest expansiva områden, Göteborgs södra centrum!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 262 m²
Karta

Information

Beskrivning

Hyr ett kontor på populära Mölndalsvägen med Liseberg som närmsta granne! I anslutning till lunchrestaurangen i huset finns en gemensam konferensanläggning med två toppmoderna konferensrum. I fastigheten finns det två takterasser i bästa solläge. Här har du spårvagnshållplatsen utanför dörren och endast 10 minuters promenad till Korsvägen. Parkeringsplatser finns i, och i direkt anslutning till fastigheten Byggnaden är GreenBuilding certifierad.

Utförande

Byggår

1989

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 262

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i ett av Göteborgs mest expansiva områden, Göteborgs södra centrum! Utmed Mölndalsvägen finns det mataffär, frisörsalong, gym, blomsterbutik och ett flertal lunchrestauranger.

Närservice

Restaurang finns i fastigheten. Lundbergs kontor ligger på Mölndalsvägen 24.

Kommunikationer

Fastighetens placering på Mölndalsvägen innebär mycket goda kommunikationer. Oavsett om du kommer med buss, spårvagn eller bil. Korsvägen ligger endast 10 minuters promenad bort. Ska du till Landvetter tar det endast 20 minuter med bil. Parkeringsplatser finns i, och i direkt anslutning till fastigheten. Garageplats. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Mölndalsvägen 26
Sökhjälp