LUND

Favorit Dela

Kalkstensvägen 2

Flexibelt kontor på bra skyltläge.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Tillträde enl. överenskommelse

 • Storlek:

  652 m²

 • Hyra:
Kontorslokal belägen på bottenplan i fastighet uppförd 2001. Ytan har en mestadels öppen planlösning samt konferensrum och stort pausutrymme.
 • Total yta

  652 m2


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Vårt hus ligger på Gastelyckan med lätt access ut till E22. Med bil tar det endast 10-12 minuter från centrala Lund och för den som pendlar finns det möjlighet busskommunikation.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns på fastigheten.

Närservice:

I området finns lunchrestauranger, hotell och handel.

Kommunikationer:

För dig som kör bil ligger E22:an i precis anslutning till området. Det är lätt att ta bussen från och till centralen i Lund med flera avgångar i timmen. Även regionbussar stannar inom 10 minuters promenad från huset.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

DF

Regionchef

Daniel Fredlund

leads.malmo@balder.se

040- VISA NR 040-6009651

Marknadsförs av Fastighets AB Balder
balder.se
Kalkstensvägen 2

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fler annonser från denna annonsör