Skriv ut

Skapa PDF

Nygatan 17, Gävle

gävle

Lokalen lämpar sig för såväl butik som kontor.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Övrigt
Storlek: 46 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är belägen mitt i centrala Gävle med skyltfönster ut mot Stortorget på Nygatan. Lokalen är lämplig för en butiksverksamhet eller kontorsverksamhet som vill synas i ett centralt läge.Ytan är på 46 kvm med toalett i källaren. Det finns inget vatten indraget till lokalen.

Utförande

Antal rum

1

Teknisk information

Lokalen kan nås via

- lastbil

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 46

Omgivning

Omgivning/natur

Gävle är en stadskärna som växer allt mer och befinner sig i ett centralt läge med närhet till Arlanda och Stockholm. Här finns omkring 7000 företag inom olika branscher vilket skapar ett attraktivt område för ännu fler företag som vill etablera sig. Fastigheten ligger i centrala Gävle ett kvarter bort från gågatan Drottninggatan som präglas av anrika byggnader med butiker, mysiga caféer och restauranger. Intill finns stortorget som är en stor knutpunkt i centrala Gävle och som erbjuder torghandel, uteserveringar och olika evenemang årligen. Området runt torget skapar liv och rörelse vilket skapar goda kommunikationsmöjligheter.

Närservice

Winnhuset som fastigheten kallas består av kontorslokaler med olika företagsverksamheter och på markplan finns det butiker, blomhandel, caféer och delikatessbutik.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i anslutning till buss och tågförbindelser.

Nygatan 17
Sökhjälp