Skriv ut

Skapa PDF

Lona Knapes Gata 5

västra frölunda

Välkommen till ett fint kontor med mycket bra läge i Högsbo.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 160 m²
Tillträde: Tillträde enl. överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Vill du sitta granne med köpcentra 421 och dra fördel av hela Högsbo/Sisjöns handels- och industriområde? Då är detta kontoret för dig, 160 kvm kontor väntar på nästa hyresgäst. Kontoret är ljust och har fina ytskikt, planlösningen är till största delen öppen och rymmer ca 10-15 personer. Parkering finns direkt utanför entrén, för den som väljer buss är det endast några minuters gångväg till närmaste hållplats.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 160

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Högsbo handelsområde. Högsbo-Sisjö industriområde är Nordens största företagsområde.

Närservice

I det expansiva området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service. I fastigheten ligger köpcentra 421 med butiker såsom ICA MAxi, Apoteket, Dressman, Hemtex, Lindex för att nämna några.

Kommunikationer

Högsbo-Sisjön har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping. Från hållplatsen "Lona Knapes gata" går buss nr 84 till Marklandsgatan via Radiomotet och 751 mot Frölunda Torg via Radiomotet, dessa hållplatser är stora knytpunkter för kollektivtrafiken.

Dokument

Lona Knapes Gata 5
Sökhjälp