Skriv ut

Skapa PDF

J A Wettergrens gata 7

västra frölunda

114 m2 kontor i Högsbo industriområde.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 114 m²
Tillträde: Tillträde enl. överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

På J A Wettergrens Gata 7 finns nu ett kontor om 114 kvadratmeter tillgängligt. Lokalen är mycket yteffektiv med tre kontorsrum i fil samt ett större rum som lämpar sig ypperligt som konferensrum eller showroom. Här finns även möjlighet att tillsammans med kontoret hyra 1100 kvadratmeter lager. För mer information om lagerlokalen. Klicka in på länken nedan: https://www.balder.se/lokaler/j-wettergrens-gata-7-vastra-frolunda Välkommen att kontakta oss för visning.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 114

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo industriområde är en del av Högsbo i sydvästra Göteborg. Det ligger mellan Dag Hammarsköldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden och omfattar ett flertal industrier och kontorsbyggnader.

Närservice

Fastigheten ligger i Högsbo industriområde och här är serviceutbudet stort. Flertalet lunchrestauranger finns i området, varav en är belägen i fastigheten. Med bilen tar du dig på några minuter till köpcentrum Frölunda Torg och 421, här finns all service och butiker man kan önska.

Kommunikationer

Kommunikationen till och från J A Wettergrens gata är mycket god. För den bilburne kommer man snabbt och lätt ut på Dag Hammarsköldsleden och vidare till E6, E20. Kollektivtrafiken är också bra, precis utanför fastigheten finns busshållsplats, där stannar busslinjerna 82 samt 758 som tar dig vidare mot Marklandsgatan, som är knutpunkt för kollektivtrafiken, och vidare in mot Göteborgs centrum på ca 30 min

Dokument

J A Wettergrens gata 7
Sökhjälp