Skriv ut

Skapa PDF

Hulda Mellgrens gata 11

västra frölunda

Modernt och mycket fint kontor med stor terass.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 410 m²
Tillträde: Tillträde enl. överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Tillfälle att hyra ett mycket fint kontor med tillhörande terass. Kontoret är beläget på plan 3 och har ljusinsläpp från två håll. Planlösningen är mestadels indelad i kontorsrum med glasade väggar mot korridor viket ger ett ljust och luftigt intryck.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 410

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Högsbo-Sisjöns industriområde. Högsbo-Sisjö industriområde är Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag och här arbetar ca 15 000 personer.

Närservice

I det expansiva området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service. Köpcentrum 421 och Frölunda Torg ligger bara några minuter bort

Kommunikationer

Högsbo-Sisjön har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping. Det finns två busslinjer, 84 och 186, som trafikerar området med hållplats Sisjö Kullegata. Dessa busslinjer tar dig vidare till Marklandsgatan och Frölunda Torg som båda är knutpunkter för kollektivtrafiken.

Dokument

Hulda Mellgrens gata 11
Sökhjälp