VÅRBY

Favorit Dela

Botkyrkavägen 4

Ljusa välkomnande kontorslokaler med stora möjligheter.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Tillträde enl. överenskommelse

 • Storlek:

  156 - 525 m²

 • Hyra:
Flexibla kontorslokaler med en i dagsläget rumsindelad planlösning med mycket bra konferensmöjligheter och trevliga pausytor. Lokalerna ligger på höga höjder i byggnaden som erbjuder en trevlig utsikt och gott med ljusinsläpp. Varierande storlek från 156 kvm till 525 kvm. Skyltplats med läge mot E4/E20 finns att förhyra samt parkering och förråd.
 • Total yta

  525 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 156 525

Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Vårby är en del av Huddinge kommun som gränsar till Vårberg, Segeltorp och Flemingsberg. Fastigheten ligger strategiskt intill E4/E20 med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, gym och natur. Mycket bra skyltläge och nära bilavstånd till Skandinaviens största handelsplats, Kungens Kurva och Skärholmen Centrum.

Närservice:

I området finns det restauranger, bilservice, Lidl, vårdcentral samt frisör.

Kommunikationer:

Tunnelbana inom promenadavstånd ca 500 meter samt flertalet busslinjer som stannar vid Vårby allé. Fastigheten ligger utefter E4/E20, vilket gör det mycket lätt att ta sig till och från arbetet med bil.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

MN

Uthyrare

Madeleine Norrby

leads.stockholm@balder.se

08-7 VISA NR 08-7353734

Marknadsförs av Fastighets AB Balder
balder.se
Botkyrkavägen 4

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fler annonser från denna annonsör