Skriv ut

Skapa PDF

Kungsgatan 34

göteborg

Perfekt beläget kontor i centrum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 575 m²
Tillträde: Tillträde enl. överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en mycket representativt kontor beläget nära både Magasinsgatan med dess härliga utbud av butiker och caféer samt kollektivtrafiken med hållplats Domkyrkan. Kontoret har en blandad planlösning där öppna ytor samsas med några kontorsrum, här finns också konferensrum, ett stort pentry, flertalet wc samt dusch. Varför inte starta After Worken på den egna terrassen som erbjuder både sol och skuggläge. Kontakta oss gärna för mer information och visning.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 575

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger på hörnet mellan Kungsgatan och Magasinsgatan. Kvarteren kring Magasinsgatan är en given mötesplats för både shopping och en kopp kaffe, kvällarna erbjuder restaurang- och barhäng. Trendiga butiker, restauranger och barer bjuder ofta på det lilla extra.

Närservice

Kungsgatan i centrala Göteborg är en cirka 930 meter lång gata, varav 600 meter utgör gågata. På denna adress är du placerad mitt i centrala Göteborg med omedelbar närhet till restauranger, allmänna kommunikationer, shopping samt dagligvaruhandel och övriga nöjen.

Kommunikationer

Närmaste hållplats är Domkyrkan där flertalet bussar och spårvagnar går.

Dokument

Kungsgatan 34
Sökhjälp