Malmö

Favorit Dela

Jägersrovägen 179

Butikslokal på strategiskt läge intill Jägersro Center.

 • Kategori:

  Butik

 • Tillträde:

  Tillträde enl. överenskommelse

 • Storlek:

  2 679 m²

 • Hyra:
Nu har vi möjlighet att erbjuda 2 679 kvm välexponerad butikslokal i anslutning till Jägersro Center, mellan inre- och yttre ringvägen. Butiksyta om ca 2021 kvm, lager om ca 418 kvm samt kontor och personalutrymme på plan 2 om resterande 240 kvm. Lager i anslutning till lastintag med port om 2,4 x 2,9 meter. Lokalen har en högsta takhöjd om 7,6 m.
 • Total yta

  2679 m2


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Stor parkeringsplats för kunder på fastigheten.

Närservice:

I närområdet finns stort utbud av service och handel.

Kommunikationer:

Strategiskt läge mellan yttre och inre ringvägarna nära påfart till motorväg. Busshållplats på Jägersrovägen i närheten av fastigheten.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

RP

Förvaltningsassistent

Robin Pfeiffer

leads.malmo@balder.se

040- VISA NR 040-6009680

Marknadsförs av Fastighets AB Balder
balder.se
Jägersrovägen 179

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fler annonser från denna annonsör